maanantai 12. tammikuuta 2015

Ties kuinka mones nutraukseni

Tsädäm, näin sen päätin että nutraten mennään taas! Eilen illalla hipsin vielä Sokokselta hakemaan tarjouspaketin Nutrilettin suklaa shakea. Tarkoitus on mennä nyt (ainakin alkuun) ohjeen mukaan ja soveltamatta, eli viisi pussia päivässä ja korkeintaan kasvista lisäksi. Poikkeuksena saatan korvata pussin patukalla silloin tällöin, mutta muita VLCD:llä kiellettyjä ekstroja ei sallita. Porkkanat yms. vihannekset ovat virallisen ohjeen mukaan sallittujen listalla, joten niitä sitten jos pureskelun tarve iskee. Ja kalorit pidän kiltisti alle 800 kcal/ päivä, kuten ohjeessa seisoo. 

Poikkeuksen poikkeuksena sitten otan jotain ekstraa jos tosi paha heikotus iskee, niin kuin muistan tapahtuneen ainakin kerran. Ylimääräisen patukan tai rahkan vaikka, mutta nämä siis äärimmäisessä hätätapauksessa.

Pakko myöntää että eilen Nutrilettin hakureissulla vietin tovin jos toisenkin valkkaamassa tarkasti viimeistä suklaalevyä, ja söin ylimääräisen sämpylän iltapalaksi vaikkei ollut edes nälkä, ihan vaan varmuuden vuoksi ettei jää kaivelemaan, koska se oli viimeinen sämpylä pitkään aikaan. Tuntuu että olen taas ihan alkutekijöissäni tämän homman kanssa, kun tuollaiset ajatusmallit pyörii päässä. Saa nähdä mitä tästä tulee nyt kun taas nutreilla lutraan, mutta niinhän sitä sanotaan että epäonnistunut on vasta sitten kun lakkaa yrittämästä. Sovitaan siis että tähän mennessä en ole epäonnistunut vaikka joulua en suurista puheista huolimatta juhlinutkaan alle 70-kiloisena. Ja sovitaan myös että pääsiäistä vietetään sitten niiden 6-kymppisten puolella. Nih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti