sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja vanhat jutut

Heippahei pitkästä aikaa! Olen ollut niin lomamoodissa, että vaikka toki rekisteröin vuoden vaihtumisen ja paukkuvat raketit, hämmästyin silti kun ne vähäiset blogilistalla seuraamani diettiblogit alkoivat yhtäkkiä päivittyä. Mietin kovasti että miksi nyt jo, mutta totta tosiaan, vuosi vaihtui ja uuden vuoden lupaukset on aika laittaa joukolla täytäntöön!

Meidän perheen osalta arki alkaa vasta huomenna, joten itse olen aktiivisesti siirtänyt dieettiajatuksia siihen hetkeen kun olemme koko porukka omassa kotona ja mies palaa takaisin töihin ja arkirytmi lähtee taas rullaamaan. Olen varovasti käynyt kurkkimassa vaa'an lukemia aina välillä, ihan vain jos sillä saisin hillittyä kaikista päättömintä mussutusta. Reilut kolmisen kiloa tässä on tullut lähes kuukauden lomailun seurauksena, luulen että alle puolet siitä on nestettä tms. helposti karistettavaa, ja lopun kanssa joutuu oikeasti tekemään töitä. Ja kyllähän niissä vanhoissakin kiloissa riittää vielä karistettavaa. 

Mietin että olisiko Nutraus taas hyvä keino herkuttelukierteen katkaisuun ja vatsalaukun kutistamiseen. Toisaalta terveellisempiäkin tapoja olisi, vaan ei yhtä tehokkaita... No katsotaan millä keinoin huomenna lähdetään liikkeelle, tavoite sama vanha, terveellisempi elämä ja hoikempi vartalo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti