perjantai 21. marraskuuta 2014

Sitä samaa

Pakko sanoa että on kyllä ollut ihanan vapauttavaa, kun ei ole "tarvinnut" laskea kaloreita! Vaikka on tämä ruoka-annosten kuvaaminen ehkä hieman älytöntä ja aikaavievää sekin... Siksipä en ole kauheasti panostanut kuvien laatuun ja kauneuteen, kunhan jonkun räpsyn olen saanut näpättyä vatsan kurniessa. Pahoitteluni jos tämän tyyliset postaukset ovat lukijalle tylsää luettavaa (jos siis ketään on enää langoilla näitä jorinoita lueskelemassa), mutta tämä tuntuu minua nyt auttavan tällä hetkellä projektissani eteenpäin (tai ainakin olemaan luisumatta taaksepäin!). Mutta älkää pelätkö, tuskin kovin pitkään jaksan kuvata jokaista suupalaani. 

Tämä ei ole ihan samantyyppinen ruokavalio kuin mitä olen noudattanut yleensä tällä dieetillä, luulen että kaloreita tulee nyt ainakin jonkin verran enemmän. En todellakaan suurimmassa laihtumishurmiossa ripotellut salaatteihini paahdettua sipulia tai puputtanut näin paljon leipää, pois se minusta! Rennommalla otteella siis mennään, ja kun en totuutta täysin tiedä ei tule myöskään kiusausta laskea kaloreita turhan alas. Toivon että tälläkin tyylillä saisin tulosta aikaan.

Olen tietoinen ruokavalioni monista sudenkuopista, mutta mielelläni otan myös vastaan kommentteja sikäli mikäli joku haluaa mielipiteensä jakaa. Eilisen kuvilla jatketaan, eli here we go again:


Proteiinirahka pika-aamiaiseksi



Jämälautanen lounaaksi: paistijauhelihaa, paistettua sipulia, puolikas peruna paistettuna sekin, fetaa ja kasviksia. 



Lohta, dippiä, paistinperunoita ja kirsikkatomaattia



Pari pientä palaa kauraleipää kinkulla, juustolla ja paprikalla, sekä rahka-mansikka-mango -smoothie iltapalaksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti