keskiviikko 8. lokakuuta 2014

- 10 kg!

Vihdoin! Tämä on se postaus jonka kirjoittamista olen odottanut kuin kuuta nousevaa, nimittäin kymmenen kiloa on vihdoin poissa! Jos nyt yleensäkin yritän melko positiivisesti suhtautua tähän projektiin, niin nyt on kyllä fiilikset katossa. Vaaka ihanainen näytti tänä aamuna 74,3 kg, joten tarkalleen ottaen olen tänään 10,1 kg kevyempi kuin olin elokuun neljäs päivä. Painoindeksini on nyt 28,3 ja ylipainoa löytyy vielä 8,7 kiloa.

Nyt on ehkä pakko alkaa uskoa siihen että aineenvaihduntaa on hyvä välillä buustata, ettei elimistö totu jatkuviin miinuskaloreihin. Kunhan ei vedä överiksi siis! Tuntuu ihan uskomattomalta ja suorastaan älyttömältä, että onnistuin lomailemaan viikon ja silti tilanne on tämä. Olen ihaillut muiden vastaavia saavutuksia, kuinka jotkut ovat jopa viikon mittaisella ulkomaanreissulla onnistuneet pudottamaan painoaan, ja ajatellut ettei minusta ikinä olisi samaan. Vaan kyllä minusta voi olla! 

Nyt yritän pitää kalorit siinä 1400 kieppeillä, jolloin Kiloklubin arvion mukaan vaje on noin 400 kcal vuorokaudessa. Tietysti liikunnan kanssa vaje on enemmän, mutta nyt meillä jyllää sellainen flunssa koko porukalla, että olen pistänyt itseni liikuntakieltoon. Tuntuu että tuohon 1400 kaloriinkin saa syödä niin paljon, että houkutus olisi laskea kalorit vielä alemmas. Ja en siis puhu höyrytetystä parsakaalista ja raejuustosta, vaan syön ihan normaalia ruokaa sellaisia annoksia että vatsa täyttyy. Kaikista pienistäkin herkuista ja suupaloista energiaa kertyy nopeasti, mutta kun ne jättää pois niin kyllä tuohon kalorimäärään vaan saa syödä vaikka spagettia ja jauhelihakastiketta päivälliseksi ilman ongelmia.

Tuntuu että aineenvaihdunta käy nyt niin hyvillä kierroksilla ja paino laskee, että parempi vaan jatkaa tällä tavoin ja olla kuuntelematta sitä ääntä joka kuiskuttaa että vielä tiukemminkin voisi vetää... Voi kun äkkiä paino tipahtaisi 73-alkuisiin, ennen kuin seuraava jumitus iskee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti