perjantai 31. lokakuuta 2014

72,5 kg!

Ne kaipaillut seiskakakkoset näin vaa'alla jo eilen ja toki myös tänään. Mutta nutrailu (etenkään siis VLCD) ei kuitenkaan tällä kertaa oikein 100 prosenttisesti tunnu onnistuvan, pakko myöntää. Muistan heikkoja hetkiä ja ihan fyysistä heikotustakin edellisiltä kerroilta, mutta jotenkin tällä kertaa heikotus ja poissaoleva olo tuntuivat vaikeammalta kestää, johtuiskiko pimeydestä ja syysväsymyksestä, jota lisää vielä lapsen heräily todella aikaisin aamuisin.

Osanutrailun puolelle siis meni, vaikka muuta alkuviikosta uhosin ja suunnittelin. Ehkä tämä kertoo siitä että motivaatiokaan ei kokonaisuudessaan ole ihan samalla tasolla kun aikaisemmassa vaiheessa projektia. Tässä on nyt kolmisen kuukautta taivallettu ja viimeinen kuukausi huomattavasti lepsummin kuin aikaisemmat. Loppuelämän ruokavaliota tässä haetaan (nämä satunnaiset nutrailut eivät tosin liity siihen), joten kyllästymistä en kyllä toivoisi tulevan. 

Toissapäivänä korvasin yhden nutrin Profeelin proteiinikerrosrahkalla. (En yleensä osta näitä maustettuja "proteiinirahkoja", mutta tätä tuotetta sain maistaa kaupassa, ja tykkäsin sekä mausta että ravintosisällöstä. Tämä sisältää kyllä hieman sokeria, mutta hyvin vähän joten hiilarimäärä jää kuitenkin matalaksi. Lisäksi annoskoko on sopivan pieni jolloin purkista tulee muistaakseni 105 kcal, tosin pakkauksen kokokin voisi vastata sisältöä, kippo kun on lähinnä puolillaan...) Rahkaa lukuunottamatta pysyin toissapäivän nutreilla. 

Tänään paistoin lounaaksi kasan sipulia pienessä määrässä rasvaa (mitä olen kyllä harrastanut aikaisemmillakin nutrauskerroilla), ja lisäksi söin yhden kananmunan. Illalla tuli se heikotus, minkä seurauksena söin taas proteiinirahkan, ja lisäksi kaksi näkkäriä margariinilla, 17 % juustolla ja kurkulla. Nämä siis Nutrilettin tilalla, ja lisäksi eilen meni kaksi suklaanutria ja yksi ateriankorvikepatukka. Yhteensä noin 1000 kcal, joten eilinen oli jo aika kaukana VLCD:stä.

Tämän päivän aloitin Nutrilettilla, lounaaksi harkitsen hakevani kanasalaatin lähikaupan palvelutiskiltä. Tänään, ja ehkä vielä huomennakin ajattelin mennä tällä samalla kaavalla, pääasiassa nutreja mutta 1-2 nutrin tilalla voin syödä jotain "oikeaa", jos siltä tuntuu. Ensi viikolla varmasti palaan normaaliin sapuskaan, ja yritän keksiä sen ruokavalion joka tuntuisi hyvältä noudattaa pitkään, ja jolla siinä sivussa myös laihtuisi! 

Ehkä pitää vielä enemmän pyrkiä eroon projektiajattelusta ja miettiä vaan syövänsä samoin kuin tulevaisuuden hoikka minä, ei niinkuin laihduttaja. Mutta pelkään motivaationi terveelliseen elämään katoavan kokonaan, jos painonpudotuksen tahti hidastuu merkittävästi. Tuntuu että jos vain pääsisin sinne 60-luvulle, niin sitten jaksaisin ottaa vaikka vähän hitaammin, mutta niin olen jo ajatellut monesta tähän mennessä saavutetusta lukemasta enkä kuitenkaan ole halunnut hidastaa. No katsotaan mitä tästä taas tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti