maanantai 27. lokakuuta 2014

No nyt lähtee!

Tauko on pidetty, ja hyvää teki! Olen sitä mieltä, että jos hyväksyy sen että projekti väistämättä hidastuu, niin pienestä tauosta ei seuraa mitään harmeja. Suurin mahdollinen harmihan olisi se että tauko vain venyisi ja venyisi ja kilot siinä hiipisivät pikkuhiljaa takaisin päin, joten tämän välttääkseni lupasin itselleni (ja anonyymille kommentoijalle edellisessä postauksessa) että maanantaina koittaa ruotuunpaluu. 

Ja näin tapahtui! Jopa siinä määrin että tässä kirjoittelen Modifastin suklaajuoman siivittämänä. Alunperinhan suunnittelin tätä aikaisintaan ensiviikolle, mutta inspiraatio iskikin nyt jo. Voi olla että kiroan itseni tästä hyvästä jo iltapäivällä, mutta jotenkin tuntui siltä että tarvitsen taas kunnon katkon kaikkeen herkutteluun, ja nutraus on minulla toiminut niin hyvin tässä tarkoituksessa. Puhumattakaan siitä miten hienosti kilot ovat kahdella aikaisemmalla kerralla karisseet, saa nähdä toimiiko taika vielä nyt kolmannella kierroksella. Joka tapauksessa ainakin turvotukset saavat nyt kyytiä, ja herkkuputki katkeaa ja ruoka-ajat säännöllistyvät. 

Voi olla että tällä kertaa en täysnutraa, vaan mahdollisesti syön vähän sovellettuna perheen kanssa saman iltaruoan, esim. tänään olisi tarjolla kanafilettä ja mozzarellaa, jota voisin syödä hieman salaatin kanssa ilman riisilisuketta. Katsotaan nyt mihin päädyn, tämä meikäläisen nutraus taitaa aina olla vähän tämmöistä, että suunnitelmat tarkentuu sitä mukaa kun homma etenee. En ole päättänyt sitäkään pysynkö nutreilla taas yhden viikon, vai riittäisikö esim. viisi päivää tähän väliin.

Liikunta on nyt sen verran korkealla tärkeysjärjestyksessäni, että jos ilman ruokaa en sitä jaksa niin sitten täytyy lisätä nutrien kaveriksi hieman jotain kiinteämpää, vaikka ihan hiilaripainotteista jos se sen vaatii. Tuntemuksia kuunnellen kohti paremmin istuvia talvitakkeja!! (Että sellainen iskulause irtosi tällä kertaa...) 

Tuntuu että minulla ei enää oikein meinaa riittää asiaa tänne blogiin, mutta toisaalta koen että tästä raportoinnista on minulle itselleni hyötyä. Yritän siis jatkossakin käydä huikkamassa edes nopeat kuulumiset ja varsinkin raportoida edistymisestäni, koska se auttaa minua pysymään paremmin ruodussa. Kivaa jos jaksatte lueskella ja tsempata, vaikka sisältö välillä on mitä on...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti