tiistai 28. lokakuuta 2014

Osanutraus ei onnistu

Äh, ei tuo osanutrailu minulla oikein toimi. Eilen söin lähes niin kuin suunnittelin, ruokaa päivälliseksi ja muuten nutreja, tai tarkemmin ottaen Modifasteja. Kuitenkin ruoka pyörii ihan eri tavalla mielessä, ja en voi olla miettimättä että söisinkö toisenkin aterian kun kerran yhden jo söin jne. Iltapalaksi söinkin sitten vielä näkkärin juustolla ja kurkulla. Minulle taitaa olla paras pysytellä 100 % pussiruualla tai sitten olla pusseilematta lainkaan. VLCD on helppoa kun se on niin simppeliä, eikä tarvitse miettiä mitä söisi. Osanutraus on sen sijaan tosi vaikeaa, ja tuntuu vaativan minulta jopa enemmän itsekuria! Ja nälkä näyttää vaivaavan molemmilla tavoilla yhtä lailla.

Eilisestä jäi jotenkin epäonnistunut ja tyhmä olo, kun söin kaksi pussia Modifastin suklaajuomaa, yhden ateriankorvikepatukan ja mozzarellalla kuorrutettua broileria salaatilla. Plus vielä se näkkäri. Kalorit siinä tonnin kieppeillä tai hieman yli, mikä on vähän, paljon vähemmän kuin mihin tähtäisin jos laihduttaisin normaalia ruokaa syömällä. Kuitenkin se on vähän enemmän mitä nutratessa söisin, ja kun nutrata oli kerran tarkoitus niin tuntuu että kaloreita tuli liikaa. 

Otan nyt tähän väliin pari VLCD-päivää, ja katsotaan mitä tästä tulee (paitsi pakko edelleen pitää se varaus, että jos en jaksa liikkua ilman hiilareita niin sallittakoon sitten vaikka se näkkäri tai ylimääräinen patukka, mutta muuten ei mitään eikä välttämättä sitäkään jos ei olo niin vaadi!). Nälkä oli eilen melkoinen, energiat vähissä ja pinna kireällä, ei mikään hyvä yhdistelmä kun pitäisi lapsen kanssa touhuta. Ostin kaupasta Nutriletteja, jotta saan tuohon 800 kilokalorin rajaan syödä viisi kertaa päivässä. Todennäköisesti tulee syötyä samoin kuin aikaisemmilla kerroilla, eli 4x Nutrilettin suklaa shake ja yksi patukka tai Modifastin suklaajuoma lisäksi. Kasvisten syönnissä voisi skarpata, kun niillä saisi vatsaakin mukavasti täytettyä, mutta jotenkin se jatkuva porkkanan pureminen alkoi jo edellisellä Nutrauskerralla kyllästyttää.

Ja edelleen ärsyttää tämä laihdutus, mutta kyllä vielä enemmän ärsyttää olla lihava!!!!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti