torstai 23. lokakuuta 2014

Talvi tuli...

...ja ihan liian aikaisin! En mahdu vielä kunnolla vanhaan talvitakkiini! Painokin on jo tipahtanut viikonlopun jäljiltä takaisin tuonne sivupalkin lukemiin, mutta se ei nyt paljoa auta tässä takkiongelmassa.

Tosiaan tänne eteläänkin saapuivat nollakelit, ja onpa mittari tainnut pakkasenkin puolella jo käväistä. Hiekkalaatikolla ei tarkene ilman kunnollisia varusteita, ja minulta periaatteessa sellaiset löytyvätkin, mutta mutta... vetskari kinnaa! Taisin kirjoitellakin joskus aikaisemmin jo talvitakistani, joka lantion kohdalta kiristää ikävästi kun vetoketju on kiinni. Vetoketju on kaksisuuntainen, joten ongelman voi kyllä kiertää avaamalla sitä alhaalta päin, mutta lopputulema on mielestäni tyhmän näköinen. Ja nimenomaan sen näköinen, että vetoketju ei mahdu kiinni.

Tuli ehkä viime talvena ostettua liian pieni takki, en tajua miten moinen arviointivirhe pääsi käymään. Enkä ainakaan muista että kyseessä olisi edes ollut mikään "no laihdutan pari kiloa niin sitten tämä mahtuu" -tapaus, vaan ihan rehellisesti en kiireessä (Hullut Päivät!) huomannut että takki ei lantion ja takapuolen kohdilta oikein istu. Olin viime talvena jonkin verran painavampi kuin nyt, joten elättelin jo toivoa että takki olisi jo nyt näyttänyt hyvältä, vaan ei. Riittääköhän edes se 3-4 kg pudotus eli kuusikymppiset tuolle takille, apua! 

Takkiepisodi sai taas nutrauksen pyörimään mielessä. Kalenteria kun katselen, niin 1,5 viikon kuluttua voisi olla mahdollista aloittaa, marraskuun alussa siis. Hmmmm....... Voi kun olisi ihanaa nähdä ne kutoset siinä vaa'an näytöllä, nyt kun oikein skarppaisin tämän 1,5 viikkoa ja sitten nutraisin viikon verran, niin se voisi olla mahdollista jo piankin! Toisaalta yritän tässä itselleni tolkuttaa että hiljaa hyvä tulee, mutta takkiongelma alkaa olla akuutti. Vaikka selvisinhän minä tuolla kittanalla viime talvenkin. Sitäpaitsi sääkin taitaa pian taas vähän lämmetä. Pannaan mietintämyssyyn tämä nutraus-asia. Ruoan syöminen on kyllä niin paljon kivempaa kuin "suklaa"pirtelöiden, mutta ne tulokset ne tulokset... Houkuttaisi kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti