perjantai 3. lokakuuta 2014

Mmmm, pizzaa...

No nyt on sitten korvattu se viimeviikkoinen pizzapettymys, kun lounaspaikaksi valikoitui Raxin pizzapuffetti. Muistelen että aikaisemmin kyseisen paikan pizzat ovat olleet makuuni hieman kuivakoita ja vähätäytteisiä, mutta voi pojat että nyt maistui hyvältä! Näön vuoksi vierailin myös salaattipöydässä napsimassa kasan fetaa ja hieman jotain vihreääkin. 

Jälkiruoaksi sain tuhottua melkein kokonaisen suklaalevynkin, joten luulen että loman herkuttelut on nyt herkuteltu. Pakkokin jo vähän rajoittaa, jotta turvotukset ehtivät haihtua maanantaihin mennessä kun pääsen taas puntarille. Plussalukuja en suvaitse! Toivottavasti ei tarvitsekaan krhm... 

Vähän on ollut havaittavissa lipsumista entiseen tyyliin, herkuttelu oli ihan suunniteltua ja siten ok, mutta siinä ohessa olen syönyt esim. iltapalaksi kolme riisipiirakkaa, mikä ei sitten tosiaankaan ole ok! Normaalia ruokarytmiä en siis ole onnistunut täysin pitämään yllä. Ihanteena tälle lomalle olisi ollut että ruokavalio pysyisi perusterveellisenä, ja siinä ohessa sitten pieni herkuttelu olisi sallittua, vaan hieman olen onnistunut vetämään överiksi tuon "tavallisen" syömisenkin kanssa. Mutta opetteluahan tämä on, ja kyllä paljon olen oppinutkin, kun tässä vaiheessa lomaa jo suunnittelen palaavani takaisin fiksulle ruokavaliolle. Vaaka sitten lopulta paljastaa kuinka hyvin/ huonosti painonhallinta tämän viikon osalta sujui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti