tiistai 30. syyskuuta 2014

Lomakuulumisia


Terkkuja mummolasta! Tähän asti on mennyt ihan mukavasti, kaloreita en ole laskenut eli lomailen siitäkin. Eilinen matkapäivä meni hyvin, miehelle tokaisin tyhjentävästi että matkakarkkeja ei sitten osteta, ja näin tapahtui. Pysähdyttiin matkalla kahville (lähinnä lapsen välipalan takia), ja hieman himottelin sellaista ihanaa kermatäytteistä, vaaleanpunaista kuorrutettua sydänmunkkia. Muistin kuitenkin että aikaisemmin samassa paikassa söin kinuskidonitsin, joka oli minulle maultaan vähän pettymys, joten ajattelin että sydänmunkkikaan ei ehkä olisi niin hyvä kuin ulkonäkö antoi olettaa. Selvisin jopa aika helposti siitä houkutuksesta siis.

Edelleen tarkoitus on tällä viikolla hieman herkutella, mutta olenkin yllättäen tullut nirsoksi herkkujen suhteen. No en nyt oikeasti, mutta tässä tilanteessa kun ei ole tarkoitus kuitenkaan maistella kaikkea ja paljon, niin tulee mietittyä tarkkaan että mikä herkku olisi niin täydellistä että olisi myös kaikkien niiden kaloreiden arvoista. En halua kokea samanlaista pettymystä kuin viimeksi sen pizzan kanssa. Tämä on ihan positiivinen muutos ajattelussa, ja nyt alan jo hyvillä mielin luottaa siihen että tämän loman selvitän ilman lomakiloja! Fiilikset loistavat siis!

Laitetaanpa vielä loppuun viime viikon kalorisaldot, kun se on tainnut tulla jo tavaksi.


Niin kuin näkyy niin vaihtelu on ollut suurta, mutta keskimäärin hieman alle kulutuksen pitäisi jäädä. Välillä mietin että tämä blogi saattaa antaa kuvan liiankin kurinalaisesta ja täydellisestä laihduttajasta, joten kerronpa nyt sitten viime viikon koko syntilistan, eli tarinat kaloreiden takaa. Osa tulee kertauksena mutta kaikesta en tainnut mainita. Viime viikolla tuli syötyä (sen normaalin, kevyen ruoan lisäksi):

Pizzaa
Lettuja
Omenapiirakkaa
Maustekakkua
Yksi Kismet
Itse tehty hampurilainen extrajuustolla

Että joo, ei se nyt ihan putkeen mennyt, vaikka kaloreiden valossa viikko oli ihan jees "painonhallintaviikko". Olen kaikesta tästä huolimatta niin ylpeä itsestäni, varsinkin siitä että olen viime viikolla onnistunut herkuttelemaan kaloreiden valossa kohtuudella, että hehkutan vaan onnistumisiani ja joskus se saattaa antaa hieman vääristyneen kuvan todellisuudesta. Minulle tällainen painonhallinta ja kohtuudella herkuttelu ovat suuria saavutuksia. Tämän viikon jälkeen se ei kuitenkaan enää riitä, vaan täytyy alkaa hilaamaan painoa taas alaspäin. Nyt yritän keskittyä siihen, miten mukavaa onkaan palata laihdutuksen pariin +/- 0 -tuloksen jälkeen, verrattuna siihen että ensin olisi karistettavana 3 lomakiloa kunnes pääsisi niiden varsinaisten kilojen kimppuun. Tämän ajatuksen voimalla kohti ensi viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti