perjantai 5. syyskuuta 2014

Laihduttajan vapaapäivä

Eilen oli ensimmäinen päivä tämän blogin historiassa, kun en tullut jorisemaan tänne mitään turhuuksia. Eipä minulla nytkään ole kummempaa asiaa, ajattelin vaan tulla kertomaan että herkkujen välttely onnistui eilenkin suunnitelman mukaan, ja tänään onkin sitten virallinen herkkupäivä. Jei!

Jotain on muuttunut entiseen elämään verrattuna, koska en ollut heti aamulla käsi suklaakipossa. Tein marjarahkasmoothien aamupalaksi, ja lounaankin söin normaalin kaavan mukaan. Tästä ei tullutkaan herkkupäivä, vaan ehkä vasta herkkuilta! Laihdutuksessa pitäisi muutenkin päästä enemmän eroon sellaisesta ajattelusta, että aloitus on aina huomenna, laihduttaa voi muka vasta kun siihen on koko päivä käytettävissä. Miksi ei voisi aloittaa heti! Vaikka keskellä päivää! Jotenkin kieron käänteisesti tätä logiikkaa seuraamaalla laihdutan siis tänäänkin vielä puoli päivää, ja vasta loppupäivästä vaihdan vapaalle.

Eilen kurkkasin vaa'an lukeman, 77,0 kg näytti hän. 76-alkuiset lähenee, vaikka tietysti karkoitan ne nyt taas hieman kauemmas suklaalla ja kuohuviinillä. Mutta ei se mitään, kyllä ne vielä kiinni saan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti