tiistai 16. syyskuuta 2014

Painokäyrää

Tänään on ollut tosi hyvä ja jaksava fiilis, kyllä kiinteän ruoan syöminen tekee ihmeitä. Hyvillä mielin illalla jumppaan, kun jaksaminen on kerrankin kohdillaan! Ensimmäinen jumppa ilman flunssaa tai nutrausta, ihan jännityksellä odotan sujuuko paremmin kuin ennen.

Eilen taisi olla tylsää, kun käytin pitkän ajan taulukkolaskentaohjelman kanssa taisteluun, jotta sain jonkunlaisen kuvaajan painon laskusta aikaiseksi. Noita käppyröitä on aikanaan muissa yhteyksissä joutunut piirtelemään enemmänkin, mutta tämä ei nähtävästi ole niin kuin pyörällä ajoa, ei nimittäin meinannut enää onnistua sitten millään. Eikä nyt ole edes käytössä Exceliä jonka kanssa tappelusta minulla on kokemusta, vaan tämä räpellys syntyi ihan jollain ilmaisohjelmalla. Olisin halunnut oikeasti käyrän enkä tuollaista värjättyä aluetta, mutta siinä tuli sitten ongelma saada aikaan jatkuva käyrä kun painotiedot on miltä sattuu -päiviltä, eikä tasaisin välein, eikä mitään käryä miten ohjelman saisi ymmärtämään että X-akselilla on päivämäärä ja käyttäytymään sen mukaisesti... No mutta ihan sama, tällainen tuli:


Kyllähän se komealta näyttää, pakko myöntää! Tässä on merkittynä vain aina alin saavutettu lukema, koska muita minulla ei ole ylhäällä. Se on vähän harmi, koska olisi ollut kiinnostavaa nähdä se painon sahaus ihan graafisesti, mutta näillä nyt mennään. Kyllä tuosta jo näkee että lasku ei ole tosiaankaan ollut tasaista. Alun ja lopun suurimmat humpsaukset ovat VLCD:n ansiota, mutta kyllä se paino siinä välilläkin on tasaisen varmasti tullut alaspäin. Hyvä minä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti