sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Menneen viikon meiningit

Syömiset ensiksi, tällaista tällä kertaa:


Maanantain kalorit jäivät vielä alhaisiksi, kun totuttelin ruokaan taas nutrien jälkeen. Pikkuhiljaa olen kaloreita nostellut, joinakin päivinä (lauantaina) vähän turhankin ylös (koska omenapiirakka). Kokonaisuutena olen tyytyväinen, lauantainkin kalorit jäivät ihan siedettävälle tasolle, liikuntoineen päivineen alle kulutuksen kuitenkin. Tämän päivän iltapala on vielä syömättä, mutta merkkasin senkin Kiloklubiin jo etukäteen, että sain kokonaisen taulukon esille.

Ensi viikolla tähtäilen tuonne 1400-1500 kilokalorin tietämille, mutta saa nähdä miten onnistun, koska ensi viikolla haasteita riittää... mm. niitä yövieraita joista mainitsin. Huomaan myös että annoskoot ovat kuin varkain päässeet kasvamaan, täytyy muistaa kiinnittää erityistä huomiota tähän!

Viikon liikuntoihin olen hyvin tyytyväinen muuten, mutta kahvakuulaan en saanut taaskaan tartuttua. Kuitenkin neljä liikuntakertaa viikkoon sain, kävin kolme kertaa lenkillä ja niiden lisäksi se jokaviikkoinen kiinteytysjumppa.

Paino ei ole inahtanutkaan mihinkään suuntaan, ei alas eikä ylös. Olisin jotenkin kuvitellut että viimeistään lauantain vähän suurempi kalorimäärä saisi aikaan painoa nostattavia nesteturvotuksia, mutta ei. Ja hyvä niin tietysti, jos ei suunta ole alaspäin niin ei tietenkään ylöspäinkään tarvitse mennä! Ensi viikolla sitten toivottavasti laskua tiedossa, että saavutan 74 kilon tavoitteeni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti