torstai 18. syyskuuta 2014

Välitavoite alitettu!

Hupsan keikkaa, paras ystäväni vaaka näytti tänä aamuna 74,7 kg, joten tässä postauksessa asettamani välitavoite 75 kilon alituksesta syyskuun loppuun mennessä on siten täytetty. Mahtavaa! Tällä kertaa välitavoite tuli saavutettua reilusti etuajassa, toisin kuin viimeksi jolloin jäin nuolemaan näppejäni tavoitteen karatessa kauas horisonttiin.

Tilannehan vaatii välittömästi uutta välitavoitetta. Tavoitteen laatimisessa on otettava huomioon seuraavia asioita: meille on tämän kuun puolella tulossa vieraita pitkän matkan takaa useamman yön pituiselle vierailulle, joten en voi vapaasti punnita jokaista suupalaa (koska en siinä seurassa halua), lisäksi ylimääräisiä houkutuksia on tiedossa syömispuolella roppakaupalla normaalia enemmän vieraista johtuen. Toisekseen kieleni on vielä valkoinen ja paha maku asuu suussa, joten ketoosi ei ole purkautunut täysin. Kun se tapahtuu, hidastuu tahti varmasti. Olen kyllä jo nostanut kaloreita ja hieman myös hiilareita, mutta vielä olen edennyt normaalia hiilaritietoisemmin. Toivon elimistö tottuisi taas hiilareihin kun lisäilen niitä hissuksiin, eikä tulisi mitään totaalijumiin johtavaa shokkia.

Yllämainitut seikat huomioon ottaen en halua asettaa kovin tiukkaa tavoitetta. Mietin sellaista, että kuukauden loppuun mennessä paino olisi tasan 74. Tämä päivä mukaanlukien aikaa on 13 päivää, mikä tekee n. 380 g viikossa. Tämä tavoite tuntuu nyt aika tiukalta, johtuen suurimmaksi osaksi noista useamman yön viipyvistä vieraista, mutta tässäpä oiva tilanne harjoitella laihduttamista erikoistilanteissa. Katselin, että edellisen nutrauksen jälkeen paino kyllä laski niin, että sen kokemuksen valossa tuo tavoite pitäisi olla ihan realistinen. Tähän pyritään kaikin keinoin, ainakin yritän lisätä taas hieman sitä liikuntapuolta. Kahvakuula esimerkiksi on päässyt pahasti pölyttymään taas kerran...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti