perjantai 12. syyskuuta 2014

Hui mikä maku

Ennen ensimmäistä nutrauskertaa tilasin nettikaupasta Modifastia, ja samalla hairahduin tilaamaan kokeeksi muutaman alennuksessa olleen pussin toista merkkiä. Nämä pussukat jäivät ensimmäisellä kierroksella kaapin perälle, kun käteen sattui aina se tuttu ja turvallinen Nutrilett ja satunnaisesti Modifast. Tällä toisella kerralla jouduin pärjäämään hetken ilman Nutrilettia, ennen kuin ehdin sellaiseen kauppaan jossa sitä myytiin. Niinpä yksi noista mysteeripusseista pääsi käyttöön, nimittäin tämä:


Maku ei kyllä millään tavalla vakuuttanut meikäläistä. Tästä tuli ensimmäinen laihdutuspirtelö jota en pystynyt edes juomaan loppuun! Sinnittelin yli puoleen väliin ottamalla aina kulauksen tätä ja heti perään vettä, mutta sitten tulin siihen tulokseen että ei edes laihdutuksen kuulu olla tällaista kärsimystä, ja heitin loput viemäriin. 

Makuongelman lisäksi tämä ei myöskään sekoittunut yhtä hyvin veteen kuin muut kokeilemani tuotteet, ja jäi vähän klönttiseksi. Ei onneksi jauhoiseksi mutta sellaiseksi vähän klimppiseksi kuitenkin. Rakenne olisi varmaan toiminut paremmin vaikka vanukkaana, jonka olisi saanut aikaan jättämällä sekoituksen jääkappiin joksikin aikaa.

Nämä ovat toki makuasioita, ja uskon että jollekin tämäkin maistuu, pidänhän itsekin pahvin makuisesta Nutrilettista. Tässä ei ollut mitää pahvimaista makua, vaan tietyllä (korvikemaisella) tavalla maku oli kyllä ihan suklainen, mutta jotekin niin erilainen kuin käyttämilläni merkeillä. En osaa sanoa mikä tässä tökki niin pahasti, mutta kaksi kaapissa odottavaa pussia taidan kyllä lahjoittaa eteenpäin. Tai toinen niistä on eri makua, nimeltään suklaa-vadelma smoothiejauhe. Voi kyllä olla että en uskalla sitäkään kokeilla. 

Kokonaan en kyllä voi tuota ACKD Easy Diet -merkkiä teilata, koska tilasin silloin joskus samalla kertaa myös laatikollisen tämän saman valmistajan ateriankorvikepatukoita -70 % -hintalapun houkuttelemana, ja ne ovat olleet tosi hyviä. Enää en kyllä uskalla ostaa mitään uusia makuja isoa määrää kerralla, kun näköjään voi mennä pieleen pahastikin. 

ps. Tänä aamuna peilistä kurkkasi valkoinen kieli ja suussa oli paha maku, mikä ymmärtääkseni voisi olla merkki ketoosista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti