keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Lenkki heitetty

Hahaa, tein sen!


Siis sen minkä aikaisemmin päivällä uhosin, ja lähdin lenkille. Tämä blogi on kyllä loistava paikka käydä lupailemassa kaikenlaista, kun sitten on julkinen paine myös tehdä minkä lupaa. (Vaikka kovin julkinen tekele tämä ei olekaan, noin niin kuin lukijamäärien valossa... Mutta oli miten oli, suosittelen kaikille!) Fiilis lenkillä oli ihan hyvä, ei tullut mitään heikotuksia. Nappasin nutrin heti lenkin jälkeen, jotta palautuminen lähtisi mahdollisimman hyvin käyntiin. Siinä juomaa sheikkaillessa tuntui melkein kun olisi oikea urheilija palautusjuoman kanssa, heh heh. 

Flunssan ja pienen tauon jälkeen aina tuntuu hieman tahmealta, mutta tosiaan ei minulla näyttäisi lyhyen VLCD-dieetin aikana olevan mitään ongelmia sellaisen liikunnan kanssa, jota muutenkin olen nyt jokusen viikon harrastanut. Monen viikon nutraus voi sitten olla eri juttu, ja mistäs sen tietää vaikka itsellänikin loppuviikosta on jo toinen ääni kellossa. Yritän (ja siis täten taas julkisesti ilmoitan) lenkkeillä myös viikonloppuna!

Muistelen että virallisesti ei rankkaa liikuntaa VLCD-jakson aikana suositella, joten omalla vastuulla sinne lenkkipolulle sitten! Omalla kohdallani uskon, että kroppaa kuunnellen ei voi mennä kovin pahasti vikaan tässäkään asiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti