maanantai 15. syyskuuta 2014

Toisen nutrauksen tulokset

No niin, viikon rutistus takana jälleen. Paino tippui paremmin kuin uskalsin toivoa. Tavoittelin puoltatoista miinuskiloa, sainkin yli kaksi! Ei voi olla kuin tyytyväinen. Koska kävin vaa'alla joka päivä, niin julkaistaan tässä nyt koko lista, sikäli mikäli jotakuta kiinnostaa. Otin tuon tämän päivän painon vielä tähän jotta sain eilisenkin nutrauksen tuloksen mukaan. Viime maanantaina, eli aloituspäivänä vaaka näytti tosiaan hieman korkeampaa lukemaa kuin tähän mennessä alin, joten siitä lähdettiin. Tässäpä siis koko lista, jossa näkyy hieman sahaustakin välillä:
              • ma 77,7 kg
              • ti 76,9 kg
              • ke 76,7 kg
              • to 75,7 kg
              • pe 75,7 kg 
              • la 75,2 kg
              • su 75,3 kg
              • ma 75,0 kg
Alunperin en olisi uskaltanut odottaa näin suurta painonlaskua, mutta kun loppuviikosta se 75 kg alkoi lähentyä niin kieltämättä mielessä alkoi pyöriä, että josko sinne seiskanelosille asti pääsisin. Se jäi kuitenkin vielä saavuttamatta, mutta alkaa olla jo niin lähellä ettei tunnu enää saavuttamattomalta! Kova tavoite on että paino ei nousisi yhtään nyt kun alan taas syömään muutakin kun pirtelöitä, suurta laskuakaan en kyllä tälle viikolle odota. Mutta jospa edes se 100 g, että vaaka vilauttaisi sen 74-alkuisen...?

Kaloreita nutrausviikolla kertyi seuraavasti:



Kahtena päivänä 800 kilokalorin raja hieman ylittyi kun hiukkasen sovelsin syömisiä, mutta noin pienillä ylityksillä ei ole mielestäni mitään merkitystä. Keskimäärin päiväsaldo jäi kuitenkin selkeästi alle VLCD-rajan, ja ainakin torstaista, ellei keskiviikosta lähtien ketoosi onkin olut seuranani.

Eilen kävin lenkilläkin, vähän tahmeaa oli mutta ei tullut mitenkään huono olo. Sellaista normaalia "eikö se kolme minuuttia juoksua muka ole jo kulunut?!!" -meininkiä vain. Enemmän kyllä kun yleensä. Tämän viikon liikuntasaldoksi tuli kaksi c25k-ohjelman mukaista lenkkiä ja tunnin muokkausjumppa. Mielestäni oikein hyvä saldo VLCD-viikolle!

Paremmin juoksu kulkee kun on päivällä syönyt kunnolla, niin se vain on. Hiilareita tarvitsee jotta jaksaa urheilla, joten pikkuhiljaa on sanottava ketoosille heipat. En nyt ehdoin tahdoin ala mitään höttöä mättämään (no daa!), mutta kuitupitoiset leivät, täysjyväpastat, perunat yms. perusjutut palaavat kyllä pikkuhiljaa takaisin ruokalistalle. Onkin jo ollut vähän ikävä!

2 kommenttia:

  1. Sisukkaasti olet edennyt, kohta on kymmenen kiloa lähtenyt kiloja pois. Mistä löydät tahdonvoimasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Jostain se tahdonvoima tällä yrittämällä löytyi, ihmettelen välillä itsekin. Osaksi saan kiittää sitä että nyt ei ole ollu useita juhlia tms. erikoistilanteita, joten itsekuri ei ole joutunut niin kovalle koetukselle. Täytyypä pohtia tätä ihan postauksen verran kunhan ehdin jäsennellä ajatukseni aiheesta!

      Poista