maanantai 4. elokuuta 2014

1. päivän painojärkytys

Ja näin maanantai on täällä! Tänään siis alkaa tämä jo neljän blogipostauksen verran kohkattu nutrauskuurini. 

Aamun aloitin visiitillä vaa'alle. Lukema oli aivan kauhea. 84,4 kg! En voi väittää että nyt oltaisiin ennätyslukemissa, koska olen ollut raskaana. Nyt en kuitenkaan tietääkseni ole raskaana, joten siinä suhteessa ennätyslukemissa. Varsinkin kun raskaudenjälkeisen ajanlaskun aikana paino on ollut jo kymmenisen kiloa alempi tuossa vuosi sitten. 

Viimeksi kun kävin vaa'alla, se näytti muistaakseni jotain 76-78 kilon luokkaa. Tämä siis joskus kesäkuussa, joten on tosiaan lomakiloja tullut keräiltyä, huhhuh. Yhtään en ole kuurin alkua kohti kevennellyt, joten turvotuskiloja on varmaan pari, ettei sentään sitä itseään eli läskiä pelkästään. Vaikka kyllä tuohon määrään jo läskiäkin mahtuu, en sitä sano! Täytynee palata joskus tuohon painohistoriaani jos jossain vaiheessa jaksan menneitä muistella, nyt tekee mieli keskittyä enemmän tähän projektiin.

Vielä ei vaivaa nälkä, koska heräsin vasta reilu puoli tuntia sitten. Juoksin heti vessakäynnin jälkeen vaa'alle järkyttymään. Tässä olen lipitellyt vettä, ja suunnitellut vasta ensimmäistä sheikkausta. Epäilemättä palaan asiaan vielä tänään. En tiedä onko ensimmäinen päivä vielä helppo, vai joko olen valmis luovuttamaan lounasaikaan. Jonkin sortin avautumista voi olla tiedossa siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti