torstai 14. elokuuta 2014

Vaakajännitystä

Niinpä vain tästäkin päivästä selvisin ja kaloritavoitteessa pysyin, vaikka söin vähän enemmän oikeaa ruokaa nutrien lisäksi, kuin mitä tähän asti olen syönyt. Kaloreitakin tuli kerättyä enemmän kuin koko dieetin aikana, 1195 kcal. Tämä ja eilinen ovat olleet aikaisempaa helpompia siinä mielessä, että vihdoin ihan koko ajan ei ole ollut nälkä.

Huomenna on sitten etukäteen päättämäni punnituspäivä, ja pelottaa painon jumittuminen! Voihan olla että elimistö tarvitsee vähän aikaa tottua uudestaan ruokaan ennen kuin paino alkaa taas laskea. Yritän tässä epätoivoisesti kehitellä selityksiä jo valmiiksi, mikäli vaaka ei ole huomenna suosiollinen. Parhaassa tapauksessa tietysti paino jatkaa vaan koko aja laskuaan. En ole käynyt yhtään kurkkimassa täysnutrauksen lopettamisen jälkeen, joten en kyllä osaa sanoa mitä odottaa. 

(Siis johan tässä kaksi päivää on kärvistelty ilman vaakaa, hah. Hirmuisen draaman sain aikaiseksi pääni sisällä, vaikka aika on noin minimaalisen lyhyt. Eipä siis huomisesta tuloksesta voi kaikkea päätellä, oli se mitä tahansa.)

2 kommenttia:

  1. Pidän peukkuja!! Kyllä se sieltä alas nitkuttuu :) Aerobinen liikunta pudottaa tehokkaasti painoa. Pikapudotus tulee esimerkiksi alle tunnin lenkillä -800g oli viimeksi :D Noh, tuo nyt lähinnä oli nestevajausmittailua. Totta on kuitenkin se, että reipas kävelylenkki laittaa vauhtia kroppaan ja mieleen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvä vinkki taas, aerobinen liikunta on to do -listalla. :) Pitänee nyt ryhdistäytyä sen suhteen!

    VastaaPoista