torstai 7. elokuuta 2014

Kaapin täytettä

Nutrauspäivä numero 4 on täällä! Sen kunniaksi saanko esitellä tämän hetkiset parhaat ystäväni:



Tätä on mennyt melkein paketillinen, toinen paketti ostettu valmiiksi
Näitä meni pari, kunnes joutuivat pannaan ilmavaivojen vuoksi


Nämä löytyvät kaapista mutta en ole vielä ehtinyt maistaa



Ja bonukset: pari irtopussia tuntematonta merkkiä tarjouksesta ja sitten 24-pack saman firman minttusuklaan makuisia ateriankorvauspatukoita.


Kun tuota listaa katselee, niin siltähän se näyttäisi että tuo tavara ei hetkessä kaapista lopu, joten pussikuuria on edessä vielä jonkin aikaa!

Tilasin tosiaan Modifastin ohella tarjouksien houkuttamana kokeeksi muutaman ACKD Easy Diet -tuotteen, vaikka näistä en ollut koskaan kuullutkaan. Tykkään minttusuklaasta, toivottavasti se on syötävässä muodossa noissa patukoissa, sillä niitähän riittää! Ale oli patukoissa niin suuri, 70 %, että hairahduin sitten (parasta ennen -päiväys lähestymässä). Tosin nämäkin jäävät kaappiin nyt pariksi päiväksi varmuuden vuoksi, kun testaan onko patukoilla vaikutusta rantapallotunteeseen. 

Vertailin Nutrilettin Karamelli-toffee -patukan ravintosisältöä noihin ACKD-patukoihin. ACKD sisältää hieman vähemmän kaloreita ja hiilareita, kun taas proteiinia siinä siinä on yli 5 g enemmän kuin Nutrilettissa. Vitamiinit sen sijaan puuttuvat, ja kuitua Nutrilettissa on tuplamäärä (4 g). Nämä tiedot  ja ylläolevat kuvat kaivoin jälleenmyyjän sivuilta (www.terveysmarket.fi).

Edit. 8.8.14: Kyllä vain noissa ACKD-patukoissakin on vitamiinit ja kivennäisaineet lisättynä, nyt kun patukka kädessäni asiaa tarkemmin tutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti