maanantai 11. elokuuta 2014

Viikon puntaritulos

Edit. 12.8. Ai miten niin liian optimistinen? Huomasin syöttäneeni lukemat laskuriin (www.bmi.fi) miten sattuu, hups. Yliviivasin nyt nuo virheelliset mitat ja kirjoitin oikeat tilalle.

Maanantaiaamun faktat:
  • Paino 79,6 kg (jei!)
  • bmi 29,3  30,33
  • Ylipainoa 11,3 14 kg
  • Tiputetut kilot viikossa: 4,8

Eipä voi valittaa, ei! Tuo viikon pudotus on käsittämätön, ihan Suurin pudottaja -ohjelman luokkaa suorastaan. Pudotustahti odotettavasti hyytyi loppuviikosta, kun ma-to tippui neljä kiloa ja pe-su ainoastaan 800 grammaa. Huippu juttu kuitenkin että sinne seiskoille pääsin. Samalla pääsin lievän ylipainon puolelle (12.8. no en päässyt ihan vielä...), ja ylikiloja on enää tiputettava reilut 10, kun viime viikolla niitä oli vielä melkein 20. Jos oikein positiivisesti asian ilmaisee. (12.8. ja syöttää luvut väärin laskuriin krhm...)

Tämän aamun aloitan vielä nutrilla, nyt tuntuisi hyvältä ajatukselta jatkaa vielä pari päivää ja katsoa saako tahdin taas hieman kiihtymään vai hidastuneeko entisestään. Luonnollisesti yli neljän kilon viikkopudotuksia ei tulla enää vaa'assa näkemään, se on varma. Olen enemmän kuin tyytyväinen että näin hyvän alkuspurtin sain, ja että tämä metodi toimii minulla! Ehkä annan illan päättää jatkosta: jos tosi kovasti nälkä kurnii niin voin syödä jonkun kevyen päivällisen, mikä tarkoittaa sitten osanutrauksen alkamista. 

Monessa lähteessä ennustetaan dieettien ilman tavoitetta epäonnistuvan, joten täytynee sitten olla kiltti tyttö ja lopultakin hahmotella ne tavoitteet tässä päivän aikana. Toki koko ajan on ollut yksi selkeä tavoite, eli laihtua monta kiloa. Mutta jospa sitä ihan jotain kilomääriä ja päivämääriä raapustelisi ylös. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti