keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kesän pullein rantapallo

Kolmas päivä alkaakin sitten olla syömisten osalta jo taputeltu, eikä nälkäkään vaivaa. On tämä vaan kumma olotila, kun mitään ei syö ja silti vatsa on pinkeä kuin rantapallo. Eikä ainakaan pienenemään päin ole näin iltaa kohti. Ihan kuin olisi tullut vedettyä valtaisa pasta-annos tai muuta mukavaa, vaikka totuus on vallan päinvastainen. 

Sukelsin Googlen syövereihin tämän rantapallo-ongelmani kanssa. Eipä sieltä hirveästi apua löytynyt, paitsi joillain keskustelupalstoilla valittelua tästä ilmaongelmasta, ei siis liene mikään harvinainen vaiva nutratessa. Jokunen kirjoittelija epäili nimenomaan patukoiden aiheuttaneen tätä ongelmaa itselleen. Hmm, eipä minullakaan mitään ongelmia ollut ennen ensimmäisen patukan syömistä (toisaalta eipä ollut nutraustakaan takana kuin vasta 1,5 päivää siinä vaiheessa). Ehkäpä koeluontoisesti olen nyt ainakin huomisen, ehkä ylihuomisenkin ilman patukoita. 

Sain tilaamani Modifast-jauheetkin tänään, täytyypä miettiä strategia niiden kanssa. Modifast on LCD-tuote, ja siinä on siten hieman enemmän kaloreita kuin VLCD-tuotteissa. Lisäksi Modifast-kuurilla syödään ohjeen mukaan vain neljä pussia päivässä. Enpä olisi arvannut tilausta naputellessani VLCD:n onnistuvan näin hyvin, en olisi ehkä muuten naputellut ostoskoriin noita hieman korkeaenergisempiä pussukoita. Noh, tulen varmaan iloisesti sekoittelemaan keskenään Nutrilettia, Modifastia ja mitähän vielä, ja pitämään siten toistaiseksi vielä kalorit alle 800 kcal:n VLCD-rajan.

Nälkä kasvaa syödessä (vai olisiko kenties joku muu sutkaus sopivampi tähän väliin?), joten nyt väläyttelen itselleni täysnutrauksen mahdollisuutta ainakin viikon loppuun. Pussukoita ja tetroja minulla on nyt kaapeissa riittävästi vielä noin 7-8 päiväksi, katsellaan vedänkö koko ajan VLCD:llä vai aloitanko osanutrauksen jo aikaisemmin. Elämme jännittäviä aikoja, ystävä hyvä. Ja jännityksen säilyttämiseksi huomenaamuna EN mene vaa'alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti