torstai 21. elokuuta 2014

3/27

Ja taas yksi lenkki heitetty! Olen ihan liekeissä! Lenkkarit olivat eilisen jäljiltä vielä ihan litimärät, mutta jos ei kaatosade pitänyt minua pois lenkkipolulta niin ei myöskään mikään niin maallinen asia kuin märät jalkineetkaan siihen pysty. Onneksi tämän harrastuksen kanssa on takuttu sen verran joskus aikaisemminkin, että lenkkareitakin on joutunut välillä uusimaan ja yhdet hieman rispaantuneet löytyivät vaatehuoneen perältä. Kas tässäpä kuvakaappaus tähän mennessä hankitusta datasta:


Ohjelma laskee yhteen lenkkien keston ja pituuden.


Täytyy myös sanoa että vaikka en mikään juoksijalahjakkuus olekaan, niin sen verran on tullut aikojen saatossa kroppaa kiusattua kyseisellä rääkillä että kyllä se juoksu vaan jostain lihasmuisista tulee, vaikka viime kevään neljää lenkkiä lukuunottamatta juoksusta on ollut taukoa pari vuotta. Kun ihan ensimmäistä kertaa lähdin oikeasti tavoitteellisesti treenaamaan juoksua sillä kuntoplussan ohjelmalla (vuonna 2007!), niin muistan kyllä miten minuutinkin juokseminen oli tuskaista. Tähän mennessä ohjelmassa on siis ollut vain näitä minuutin juoksupätkiä, mutta tuntuisi että jaksaisin pitempäänkin. Kehitys kehittyy vai miten se meni! 

Olen jaksamisen hyödyntänyt sitten niin että pingon menemään paljon kovempaa vauhtia kun yleensä, jospa sitä vauhtia saisi vähän vaikka säilytettyä sitten kun juoksupätkät pitenevät... Normaali juoksuvauhtini (siis se mitä ahkeran treenaamisen jälkeen jaksan pitää yllä hieman pitempään) on siis sellaista että nopeasti kävelevät menevät kyllä ohi. Mutta hei, se on juoksua niin kauan kun molemmat jalat ovat yhtäaikaa ilmassa, vauhdista viis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti