tiistai 12. elokuuta 2014

Nutrauksen jälkeen

(Huikkaan alkuun että jouduin hieman editoimaan eilisaamun puntaritulos-postaustani, kun olin pari kohtaa laskenut väärin (ts. syöttänyt nettilaskuriin todellisen 79,6-painon sijaan 76,9, krhm... Merkittävästi ylipainoinen täällä siis edelleen hei. Sentään tärkeimmät, kuten saavutettu paino ja tiputettu kilomäärä olivat postauksessa oikein. Tiedoksi jos joku jäi miettimään kummia laskelmia.)

Nutrauksesta meinaa olla vaikeaa päästää irti. Se on ollut niin yksinkertaista, ja painonpudotus on ollut varmaa. Eilinen meni vielä nutraten, mutta tänään ajattelin siirtyä pikkuhiljaa osanutraukseen. Vähän pelottaa kuinka käy, kun tavallista ruokaa saa syödä. Mikä on sallittua ja mikä ei, mikä siinä rajalla. Harmaa alue syömisessä kasvaa. 

Mietityttää pitääkö itsekuri yhtä hyvin, kun periaatteessa voi syödä mitä vaan, mutta määrät pitäisi pitää hyvin pieninä. Näin alkuun syön ainakin lounaalla, ehkä myös aamiaisella jotain muuta kun ateriankorvaustuotteita. Pidän energiansaannin tällä viikolla maksimissaan siinä 1000-1200 kcal tietämissä/ päivä, ja napsin 1-2 normaaliaterian ohella pirtelö- ja patukkavarastoani tyhjemmäksi.

Opetteluahan tämä on, ja VLCD:llä toivoin saavani tähän hyvän alun: kuinka pitää muistaa syödä usein mutta pieniä määriä kerrallaan. Tätä olen nutrausviikon ajan pohdiskellut, ja nyt on tullut aika soveltaa mietintöjä käytäntöön. Saapa nähdä miten paino lähtee tällä metodilla putoamaan. Jos hyvin, niin sitten edelleen ensi viikolla lisään hieman kalorimääriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti