maanantai 25. elokuuta 2014

Välitavoite, joko karkasit?

Kävin oikein lukemassa tästä postauksesta, että mitä sitä tulikaan asetettua ensimmäiseksi tavoitteeksi. Muistin kyllä että kolme kiloa kuun loppuun mennessä, mutta piti luntata että mitä lukemia tässä sitten pitäisi tavoitella. 76,6 kg se näkyi olevan, eli noin kilo pois lauantaisesta painosta. Tarkalleen tämä viikko olisi aikaa tiputella tuo kilo, plus mitä lie turvotusgrammoja lauantain herkuttelujen jäljiltä. Tiukka tavoite, mutta ei kai mahdoton. Tämän viikon sunnuntaina se sitten nähdään, oliko tavoite liian kova. (Vaiko maanantaina, koska sunnuntai on kuun viimeinen, jolloin periaatteessa olisi vielä aikaa laihdutella se päivä, ja maanantaiaamuna sitten katsoa tulos. Hmm...)

Ja tunnustettakoon nyt sitten, että pitihän minun uteliaisuudesta kuitenkin käydä vaa'alla tarkistamassa lauantain tuhot. Onhan se mielenkiintoista nähdä miten vaaka reagoi, ja kuinka nopeasti turvotukset häipyvät! Sunnuntain lukemat olivat jotain tyyliin 79,8 kg (en muista enää tarkalleen tuota desimaalia). Yhden kilon lihoakseen henkilön pitää syödä noin 7000 kilokaloria yli kulutuksensa, joten jotta tuo sunnuntainen lukema kertoisi todellisesta läskin keräämisestä olisi minun täytynyt syödä yli 14 000 kcal lauantain juhlissa. Ihan selvää lienee että kyseessä on lähinnä elimistöön kertynyt neste. 

Tänä aamuna lukema olikin sitten noin kilon pienempi, ja uskon että huomiseen, viimeistään ylihuomiseen mennessä ollaan taas siellä todellisissa lukemissa. Kyllähän tämä vähän vaikeuttaa välitavoitteeseen pääsyä, mutta en pidä sitä kuolemanvakavana asiana. Tietoisen valinnan tein jne. Joka tapauksessa kuun loppu alkaa olla niin lähellä, että täytyy alkaa suunnittelemaan uutta välitavoitetta, kävi miten kävi. 

Toisen tavoitteen, eli 3x viikossa lenkkeilyn onnistumista sen sijaan sabotoi luontoäiti nyt oikein urakalla, niin paljon sadepisaroita näkyy sääkartalla tälle viikolle! Pienen tihkun en anna häiritä, mutta kaatosateeseen en enää lähde, vaikka ilman flunssaa tai keuhkokuumetta edellisestä kerrasta selvisinkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti