perjantai 8. elokuuta 2014

NÄLKÄ!

Tuossa otsikossa se jo tyhjentävästi tulikin, nyt on nimittäin nälkä! Koko päivä on mennyt vähän huonommissa tunnelmissa kuin kuuri missään vaiheessa tähän asti. Nälkä on kurninut, ja välillä jopa pieni heikotus vaivannut. En tiedä saiko kierre alkunsa kun aamiaisen ja lounaan väli venähti hieman liian pitkäksi, kun olen tähän asti pitänyt tarkasti kiinni kolmen tunnin ateriavälistä. Olo paranee hetkeksi syömällä, mutta nyt kun edellisestä pirtelöstä ja kasvislautasesta alkaa olla tunti, niin pieni huippaus on taas täällä.

Jostain luin että huono olo VLCD:llä saattaa olla seurausta liian vähäisestä suolojen saannista. Tällöin pari kidettä esim. karkeaa merisuolaa voi auttaa asiaa nopeasti. Olen tänään kahteenkin otteeseen sulatellut kieleni päällä vähän sormisuolaa, ja kipannut vettä päälle. Ei ole ollut mainittavaa hyötyä, joten tästä ei liene kyse.

Lukemani mukaan hiilarivarastojen tyhjentyessä juuri tällainen saamaton, poissaoleva olo voi vaivata pari päivää (voi ärsytys kun lähde on hukassa, voisin palata katsomaan miten se tarkemmin meni!). Tämän pitäisi tapahtua päivinä 3-4, ja minullahan on menossa jo päivä numero viisi. Täytyy varmaan sinnitellä ja katsoa jos tästä olisi kuitenkin kyse, jolloin olon paraneminen olisi pian odotettavissa.

Katselen mihin tämä olo tästä kääntyy, pelkkää nälkää kestää tahdonvoimalla mutta nämä muut olot tuntuvat jo vähän typeriltä kärsiä, jos syömällä oikeaa ruokaa voisi asiaa auttaa. Harkitaan jos illalla ottaisin patukan pussin sijasta, saisin vähän enemmän energiaa. Se kyllä tarkoittaisi VLCD-rajan ylittymistä vajaalla 40 kilokalorilla, hmm.

Toivotaan että tämä on tähän hommaan kuuluva ohimenevä vaihe. Terveisit kropalleni: ole niin hyvä äläkä huuda niiden hiilareiden perään, vaan ala käyttää niitä rasvavarastoja, lupaan etteivät ne ihan heti lopu kesken!!!!

ps. Ilmapallovatsa on sentään loistanut poissaolollaan eilen ja tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti