perjantai 15. elokuuta 2014

Ja se vaaka näytti...

...79,2 kg. Siis täysin sama tulos kuin tiistaina. Onneksi eilen jo psyykkasin itseni tähän, oikeastaan jopa lukeman nousuun. Aina tietysti toivoo painon laskua ja mieluiten mahdollisimman nopeaa sellaista, mutta koska olen tarkasti laskenut kaikki syömiseni (välillä itsekin kyllä nauran itselleni jotain kurkkua punnitessa, kuka pystyy syömään kurkkua niin paljon että sillä itsensä lihottaa???), niin tiedän että en missään tapauksessa ole syönyt enemmän kuin olen kuluttanut. En vaikka kulutukseni olisi paljon keskimääräistä arviota alempi.

Onneksi en ole vielä kyllästynyt tuohon laskemiseen, tällaisissa tilanteissa on niin hyvä että minulla on mustaa valkoisella syömisistäni. Muuten alkaisin varmasti miettiä että olenko kuitenkin syönyt liikaa, ja olenko varmasti tehnyt kaikkeni. Jossain vaiheessa tuosta laskemisestakin on luovuttava ja opeteltava syömään ilman sitä vain itseensä luottaen, mutta jos ei ihan vielä.

Ainakin voin sanoa että kilot eivät ole tulleet takaisin heti täysnutrauksen lopettamisen jälkeen, niinkin joillekin on käynyt. Enkä lähde muuttamaan taktiikkaa vielä mihinkään, odottelen elimistön tottumista tähän uuteen systeemiin, ja katsellaan sitten maanantaina olisiko vaaka jo nytkähtänyt hieman alaspäin. Vähentelen todennäkösesti ateriankorvaustuotteita entisestään ensiviikolla, ja siirryn syömään lähinnä oikeaa ruokaa. Tulen varmasti turvautumaan patukoihin vielä silloinkin, koska niiden avulla on niin kätevää pitää yllä säännöllistä ruokailurytmiä kodin ulkopuolellakin. Ja koska tuli ostettua se 24-pack krhm... 

Ihan hyvillä mielin jatkan, kyllä se paino siitä tippuu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti