sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viikkoraporttia pukkaa

Kolmas viikko laihdutusta takana. Aloitetaanpa analyysi syömisistä:



Kalorit pysyivät juuri siellä missä halusinkin niiden pysyvän. Paitsi lauantaina. Kakkukekkeripäivältä en edes yrittänyt laskea kaloreita, kuvitelkaa tuohon nollan tilalle joku suuri luku. Ehkä kakkosella tai kolmosella alkava. Nälkää ei ole tarvinnut enää näillä kaloreilla kärsiä, mikä on ollut mukavaa vaihtelua. Näin voisin kuvitella syöväni pitemmänkin aikaa, ja se kai tässä on koko homman juju, löytää itselleen sopiva ruokavalio, jolla paino pysyy kurissa lopun ikää. Paitsi tasapainoiluvaiheessa kaloreita pystyy varmaan tuosta vielä hieman nostamaan. Ja laskemisesta tietysti pitää päästä eroon jossain vaiheessa, onneksi se ei vielä kyllästytä.

Mutta mikä hienointa, tänään ei ole ollut mitään vaikeuksia palata takaisin kevyemmälle ruokavaliolle, vaikka eilen tulikin herkuteltua olan takaa. Päätös on tehty ja se pitää!

Sitten liikuntapuoli. Kävin tänään lenkillä, ja tällaista dataa sain aikaiseksi:


En edes ole aikaisemmin huomannut, mitä kaikkea tietoa tuo c25k-appsi minulle kerääkään! Kävely- ja juoksunopeuden ja matkan erikseen, wau! Lenkki kulki tosi hyvin, lieneekö osuutta asiaan eilisellä hiilaritankkauksella? Tällä viikolla kävin lenkillä kolme kertaa, niin kuin suunnitelmissa oli. Syyskuussa alkaa sitten jumppa kerran viikossa, se tarkoittaa neljää liikuntakertaa/ viikko. Auts. Ei kuulosta enää sohvaperunan viikko-ohjelmalta. Toivottavasti tämä tuntuu hyvältä idealta vielä lokakuun pimeinä iltoinakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti