lauantai 9. elokuuta 2014

Näin sujuu lauantainutraus

Luulin että viikonloppuna tämä nutraus olisi vaikeampaa kuin arkena, kun mies on enemmän kotona syömässä oikeaa ruokaa ja muutenkin tulisi kiukuteltua nälkäänsä kun joku on paikalla kuuntelemassa. Mutta eihän se mennyt ollenkaan niin! Kun tekemistä on riittänyt niin tämä on suorastaan ollut helpompaa kuin arkena. Mielessä on ollut paljon muitakin asioita kuin pelkkä nutraus, ja aika on kulkenut kuin huomaamatta nutripussista toiseen. Ja kun lähtee pois kotoa, niin patukka vaan mukaan käsilaukkuun niin ei haittaa jos ei ruoka-ajaksi ehdi takaisin kotiin. Lapsen ruokailut on kuitenkin pidettävä säännöllisenä vaikka reissun päällä oltaisiin, niin nappaan itsekin väliapalan aina samaan aikaan.

Kuten eilen suunnittelin, paistoin öljytilkassa itselleni ison kasan paprikaa ja sipulia lounaaksi. Maustoin suolalla ja pippurilla, ja ai että oli makoisaa pitkästä aikaa istua alas ruokapöytään miehen ja lapsen kassa, ja syödä lautasellinen ruokaa haarukalla ja veitsellä! Kaloreita tästä setistä tuli 133. Nälkä lähti, ja hyvin mahtui tämäkin ateria kalorirajojen sisään. Otin mielelläni pienen rasvalisän paistoöljyn muodossa, vaikka virallisesti se ei varmaan nutraukseen kuulu. Olen muutenkin miettinyt rasvan lisäämistä kuuriin esimerkiksi pähkinöiden muodossa, mutta vielä en ole tullut ostaneeksi pähkinöitä kaupasta.

Eipä siis mitään valittamista tässä päivässä. Eilisissä oloissani mietiskelin jo oikean ruoan lisäämistä ruokavalioon piankin jollei jopa samantien, mutta nyt ne ajatukset ovat haihtuneet. Olo on tänään ollut todella hyvä. Nälkä ei ole ollut sietämätön, joten mikäs tässä nutraillessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti