lauantai 2. elokuuta 2014

Jälleen yksi laihdutusblogi

Elokuu, tuo dieettien aloittamisen kulta-aika on taas täällä. Tähän aikaan vuodesta laihdutus-aiheisia blogeja syntyy kuin sieniä sateella, joten miksipä en kantaisi korttani kekoon. Ajattelin aloittaa perinteisesti maanantaina, eli ylihuomenna.

Lomakiloja olen tässä kuukauden verran kerryttänyt, ja ylipainoinen olin jo alunpitäenkin. Kuinka paljon, sitä en tiedä vielä. Vaa'alla en nimittäin ole vielä käynyt, se askel on vuorossa maanantaiaamuna. Veikkaisin painon olevan jossain 80 kilon kieppeillä, mikä tarkoittaa minun lyhyydelläni (162 cm) jo merkittävää lihavuutta! Apua, tunnustettakoon tässä että tämä asia selvisi minulle tasan minuutti sitten, kun kesken edellisen lauseen kirjoittamisen kävin laskemassa bmi:ni. Kuvittelin olevani jossain lievän lihavuuden vyöhykkeellä turvallisesti, mutta vielä mitä... No, tarkasti tämä asia selviää sitten maanantaina kun astun vaa'alle.

2 kommenttia:

  1. Heippa Ikku! Googlauksen tuloksena löysin blogisi ja luin sitä mielenkiinnolla - itselläni on kohta viikko VLCD-jaksoa takana. En tosin nutraa, mutta samalla metodilla mennään. Jään mielenkiinnolla seuraamaan urakkaasi. Kovasti tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Heippa, kiitos kommentistasi! Huomasin tämän vasta nyt vähän jälkijunassa. Klikkailin nopeasti profiilistasi blogiisi, en ehtinyt vielä lukea mutta pikaisella silmäyksellä uusimmasta postauksesta huomasin, että sinullakin on mennyt tosi hyvin, hienoa! Täytyy tulla lueskelemaan paremmalla ajalla.

    VastaaPoista